Сузхоу Ронгwеи индустрије и трговине Цо., Лтд

Сузхоу Ронгwеи индустрије и трговине Цо., Лтд

Адд:но.2. Xуyанг Роад, Xугуан индустријски парк, висока технологија зона, град Сузхоу.

Кон : Ли Јин

Тел : + 86-512-65645330

Моб : + 8615906135879

Факс : + 86-512-65645330

Lijin@SZ-rongwei.com

Wеб : сз-rongwei.com

Дом > Изложба > Садржај
Разматрања за стамбене дистрибуције главно напајање
- Nov 26, 2016 -

(1 ) изградња система дистрибуције струје требало би да подесите генерал дистрибуције кутије, кутије за дистрибуцију, комутатора, и у складу са андqуот; 1-минут-опенандqуот; редослед оцењује скупова, као и образац за андqуот; три категорије дистрибутионандqуот; модел.
(2 ) дистрибуције систем за изградњу стамбених дистрибуције кутије, прекидач оквир за инсталацију локација мора бити разуман. Потрошачке јединице што ближе до трансформатора или напајање снабдевате одељење, увођење енергије. Разводног треба инсталирати у електричну опрему или учитајте релативна концентрација центра, осигура избалансирани трофазни учитава. Инсталирај прекидач кутија мора бити на лицу места, околности и услови што ближе на контролу електричне опреме.
(3 ). да се осигура привремене струјног система три фазе оптерећења, грађевинских локација напајање струје и осветљење требало би два Ел. кола, снага дистрибуције груди и осветљење разводног треба поставити.
(4 ) сва Електрична опрема на градилишту мора имати кутију наменски прекидач.
(5 ) разводну кутију у оквиру кутију и подешено на свим нивоима мора у складу са сигурносним протоколима, прекидач треба бити означен, сеф број. Менструација је престала да се користи за стамбене дистрибуције главно напајање це бити прекине напајање, врата закључана. Основних стамбених разводног требате поставити ограду и кап кише-отпоран на мере.
(6 ). разлика између оквира за стамбени дистрибутивни и разводни ормари. Према ГБ/Т20641-2006 љуска постројења ниског напона чине и цонтролгеар-опште услове
Стамбени разводног користе у породици, док дистрибуцију кабинета користи у централно напајање, индустријске електричне енергије и изградње електричне енергије, нпр, стамбени дистрибуције кутије и ормари су опрему, стамбена дистрибуције оквире за нисконапонске опреме, Ормарићи са високим притиском и ниског притиска.